На Маловисківщині пенсіонери постраждали від шахраїв

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями в Малій Висці до однієї з осель пенсіонерів (з етичних міркувань вони просили не називати імен) завітали невідомі чоловіки і, назвавшись соціальними фахівцями, запропонували набір ліків від ” того, що у вас болить” на суму більше однієї тисячі гривень. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети з Малої Виски, для свого здоров’я бабця не пожалкувала такої суми, адже хлопці дуже переконували, що біль “як рукою зніме”. А наступного дня двоє миловидних дівчат принесли “найкращі” ліки для дідуся, запросивши за них більше трьох тисяч гривень.

“Дивує те, з якою легкістю старенькі віддали свої гроші,- говорить директор територіального центру з надання соціальних послуг Оксана Жорнова, коментуючи такі махінації самозваних “соціальних працівників”. – І те , як навдивовиж просто “повелися” на казки невідомих людей старенькі, не спитавши ні імен, ні посад, ні документів…”

Адміністрація теритоірального центру, куди через два дні ошукані старенькі повідомили про свою халепу, застерігає своїх підопічних, усіх пенсіонерів Маловисківщини, від такої необачності і надмірної довірливості. А в разі підозри чи сумнівів радить: кличте на допомогу сусідів або ж телефонуйте в міліцію.

До речі, подібний випадок стався в одному з сіл Маловисківщини місяць тому. Там пенсіонери також “повелися” на агітацію аферистів і віддали їм свої заощадження.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар