На 2000-го першокласника-юніора чекає подарунок від ПриватБанку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку оголосив про проведення акції для першокласників області.  До акції можуть долучитись усі дітки, які у цьому році стануть першокласниками, вже оформили картку Юніора у будь-якому відділенні ПриватБанку та оплатили нею покупки у найулюбленішому магазині, кафе чи кінотеатрі. Юніор, який отримає ювілейну 2000-ну карту, стане щасливим власником подарункового сертифікату на 1000 грн.

“Ми плануємо оголосити переможця акції та вручити подарунковий сертифікат 2000-му першокласнику на урочистій лінійці першого вересня, – розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. – Хочеться аби вручення прошло так, щоби наш юніор запам’ятав цей день на все життя. Урочисто, креативно, нестандартно, про що ми обов’язково подбаємо”.

Протягом літніх канікул, до 30 серпня, усі майбутні першокласники та їх батьки можуть звернутись до будь-якого із 59 відділень ПриватБанку у Кіровоградській області, оформити картку Юніра та автоматично стати учасником акції.

Тільки у ЮніорБанку дітей навчають як стати успішним, привчають цінувати кожну копійочку, розраховувати свої витрати, заощаджувати. Тут не лише проводять веселі квести, тут навчають та виховують. І неважливо ким і де буде працювати ваша дитина у майбутньому, знання, отримані у ЮніорБанку допоможуть впевнено розбиратися в банківських послугах та успішно управляти особистими фінансами.

Для того, щоб стати справжнім юніром та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв’яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар