Пристрасті по-кіровоградськи: ревнощі привели 25-річного хлопця за ґрати

За попередньою інформацією, 25-річний мешканець смт Олександрівки через ревнощі побив колишнього чоловіка співмешканки. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці пригоди.

До Олександрівського райвідділу міліції повідомлення про подію надійшло 10 липня від місцевої жительки. За адресою її проживання прибула слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги. Лікарі констатували смерть чоловіка, тіло якого знаходилось на подвір’ї домоволодіння – повідомляють Першій електронній газеті в прес-службі СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Правоохоронці розпочали слідчі дії. Було встановлено особу потерпілого. Ним виявився 40-річний колишній чоловік господарки помешкання.

Місцевий житель прийшов до жінки додому. Згодом між її співмешканцем та гостем сталася сварка і бійка. У ході конфлікту молодший чоловік завдав старшому декількох ударів по голові. Внаслідок чого потерпілий упав на землю та перестав подавати ознаки життя.

“Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, – повідомив керівник Олександрівського РВ УМВС в області Віталій Кравцов. – Вирішується питання про обрання стосовно особи міри запобіжного заходу”.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Раніше чоловік був судимий за вчинення аналогічного злочину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар