Кіровоградські моделі стали почесними гостями фестивалю в Юрмалі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Модельна агенція “Mix models” відкривала Всеукраїнський фестиваль хореографії “Зірки Прибрежного” у Лазурному.

Протягом тижня 14 танцювальних колективів з усієї України  боролись за першість у різних номінаціях сучасного та народного танців. Серед них і колективи із Кіровоградщини.

Запрошеним почесним гостем був колектив модельної агенції “Mix models”. “Як лауреатів міжнародних конкурсів, нас запросили відкрити гала-концерт фестивалю. Ми показували номер, присвячений святу Івана Купала, – зазначила директор агенції Олена Рудковська. – Приїхало дуже багато колективів з різних куточків України. Разом з нами в корпусі розташувався зразковий хореографічний колектив “Радість” з Каховки та народний колектив “Надія”. Діти подружилися з першого дня”

“У перший день ми побували на морі. Незважаючи на те, що вода була всього лише 15 градусів, діти чудово провели час на пляжі. Увечері всі вирушили на Юрмалу (це велика крита сцена, де проходив фестиваль) і кожен із 13 колективів, презентував себе на сцені. А потім були фестивальні дні: конкурси, багато моря, похід на лиман, пошуки осколків упавшого метеорита, щоденні дискотеки, цікаві фільми для малюків нашої групи, виступи на сцені, захоплюючу подорож на банані на острів Джарилгач, свято Івана Купала на пляжі, і, звичайно ж, остання королівська ніч”, – розповідає директор агенції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар