Банк допомагає відкрити всій бізнес

Відтепер кіровоградцям, бажаючим розпочати власну справу, достатньо мати лише доступ до Інтернету.

ПриватБанк через свій сайт реалізував можливість не тільки відкрити рахунок для бізнесу, але й здійснити державну реєстрацію СПД або юридичної особи.

В Україні, на відміну від більшості інших країн, вже історично склалося, що відкриття будь-якого бізнесу пов’язане як з великою кількістю документів та дозволів, які необхідно подати в ті чи інші інстанції, та і з походами по кабінетах дозвільних центрів. Старт бізнесу сама по собі не проста процедура, тому відкриття поточного рахунку підприємця чи юридичної особи також здається бізнесменам чимось неординарним та надскладним.

Однак, все набагато простіше, ніж очікують підприємці. Тепер можна значну частину реєстрації свого бізнесу провести через Інтернет. При цьому бізнесмени можуть зекономити не тільки час, але й гроші.

Після відкриття рахунку, майже всі операції клієнт може здійснювати дистанційно та за розкладом 24/7, тобто сім днів на тиждень в будь-який час доби. Для цього ПриватБанк надає всі необхідні інструменти. Це і Інтернет-банк Приват24, і платежі за телефоном, і бухгалтерія он-лайн тощо.

У Кіровоградській області в ПриватБанку обслуговується більше 10 тис. підприємців та юридичних осіб, а загалом по Україні – кожна третя юрособа України має рахунок в ПриватБанку.

За матеріалами прес-служби ПриватБанку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар