На стендапі у Кіровограді розповіли як жити без “Гри престолів” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як жити без “Гри престолів”? Чому жінки ненавидять чоловіків? Хто такий невдаха? Що спільного між ківі та дітьми? У Кіровограді відбувся другий стендап-вечір.

Змінивши місце розташування кіровоградські стендапери дозволили собі трохи більше нецензурної лексики, але попередили про це завчасно: стендап 18+.

Організатори врахували всі зауваження з попереднього стендапу і навіть почали жартувати про це. Людина, яка (нагадуємо) ненавидить своє ім’я, Кондрашов розповів про один із негативних відгуків у соціальних мережах. Коментатору було не так багато років, це означало, що його мама досить не стара. Стендапер розповів про підступний план помсти: “закадрити” достатньо молоду мамцю малолітнього коментатора, а потім відлупцювати його за двійку, зі словами: “Хто поганий стендапер? Хто поганий стендапер?”. Тож перед тим, як коментувати другий стендап-вечір у Кіровограді, подумайте про наслідки?

Стендап українізується

До речі, минулого разу Кондрашова звинуватили в тому, що він російський агент, адже в житті розмовляє українською, а жартує російською. Так от, ведучий стендапу Павло Іванов зауважив, що тепер Вова став на слизьку доріжку: “Зустрів Кондрашова кілька разів у місті, то він уже говорив російською”.

Обвинувач Кіра Кенобі продовжив читати свої жарти українською. Його жартівливі віршовані мініатюри після першого виступу додали Кірі популярності – хлопець виступив на столичному стендапі. Після жартів типу: “Люблю ківі. Вони наштовхують мене на думки про дітей. І тих, і тих  треба почистити, перш ніж з’їсти”. Кіра з посмішкою подякував за увагу, сказав, що всіх був радий бачити. Потім заявив, що його змусили це сказати, і кинув тексти під ноги фанам.

До речі, про мову. Тепер українською жартують два коміки. До Кіри цього разу приєднався Максим Несвітайлов. Хлопець виступав у жанрі стендап вперше і трохи хвилювався. Після жартів про сумні спогади дитинства та невеликі розміри хлопець попрощався із публікою: “Сподіваюсь, що ви щось відчули на відміну від моєї дівчини”.

Як жити без “Гри престолів”?

Ведучий вечора Паша Іванов після виступу наймолодшого (так його вже прозвали постійні гості вечора) стендапера зауважив: “Серьожа Ільїн живе на вулиці Станіславського, тому в хлопця добре з акторською майстерністю”. Отак живе хлопець на вулиці Станіславського і актор у ньому аж розквітає. Хто зна, що буде, якщо він переїде зі своєї вулиці. Хоча комік в ньому, здається, житиме вічно.

Сергій часто чує від друзів, що із завершенням серіалу “Гра престолів” закінчується життя. Ну, навіть якщо не зовсім закінчується, то втручається сенс його існування. Тож стендапер розповів як жити, якщо всі серії “Гри” ви вже подивились: “Треба просто відкрити 4 вкладки в браузері. Перша – порно, друга – красиві картинки замків, третя – як якомусь чуваку суперсадистським способом виколюють око або відрізають ногу. Отже, 30 секунд порно, дивимось замки, потім буквально мельком кровопролиття і спочатку. Так навіть краще дивитись, адже якщо хочеш, щоб у Хала Дрого і Дайнеріс все було добре, то просто трішки довше затримуєшся на першому посиланні”. Звісно, четверта вкладка пошуковця Гугла на випадок, якщо в кімнату заходить мама.

Живеш із дівчиною? Мужик! Ненавиджу тебе!

“Як тебе звати? Влад? Значить мужик! Ненавиджу тебе!” – майстер-клас як оригінально познайомитись від єдиної дівчини-стендапера в Кіровограді Саші Крикун. Саша перейняла естафету ненависті у Кіри Кенобі, адже саме він минулого разу розповідав про те, що його драконить.

Сашу дратує, коли хлопці роблять оригінальні зауваження до зовнішності дівчини типу: “Ці лабутени не личать до твоїх чіносів”. На це дівчина відповідає: “Пффф, Антон, звідки ти це взяв? Це ти у хлопця свого нахватався? Такі слова як “чіноси” і “лабутени” в твоєму лексиконі взагалі повинні бути відсутніми. У тебе мізки повинні бути поділені на три сектори: у першому цитати карлика із “Гри престолів”, у другому – посібник по збору стільця, а у третьому – 1000 і 1 спосіб зробити мене щасливою! Все!”

Що таке “нещастить” у порівнянні із тим, що є дійсно страшно, розповів Кирило Мельник. Типове “нещастя” це все дрібниці, порівняно з тим, коли приходить лист із Хогвардса, а ти ще не вмієш читати. “Нещастить” це коли ти виграв у “Лото-забаву” 5 млн грн і тебе запрошують до Києва отримати виграш, а ти в Донецьку і ти Павло Губарєв”.

Чи є щасливчиком той, хто прийшов на стендап і дізнався, що Джона Сноу з “Гри престолів” уб’ють Кирило не сказав. Але всі, хто зрозуміли про що мова – невдахи.

Логічного висновку не буде, адже це стендап – це гумор, а не логіка.

Наступна зустріч відбудеться 23 липня. Цікаво, які спойлери про “Гру престолів” будуть озвучені, якщо 5 сезон уже опубліковано?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар