Пограбування по-кіровоградськи: крадіжка машини закінчилася ножовим пораненням

Вночі кіровоградець почув, як спрацювала сигналізація транспортного засобу. Намагаючись затримати крадія, чоловік отримав удар ножем в область грудної клітини. Підозрюваного правоохоронці розшукали за добу.

Працівники Кіровоградського міськвідділу міліції отримали повідомлення про доставлення до обласної лікарні 30-річного чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Попередньо було встановлено, що кіровоградець відпочивав удома. Близько 3-ої години ночі почув звук сигналізації. Чоловік та його сусід вибігли на вулицю й помітили невідомого, який за допомогою викрутки намагався проникнути всередину транспортного засобу. При спробі затримати злодія власник авто отримав удар ножем. Після скоєного зловмисник утік.

“За добу працівники сектору карного розшуку затримали підозрюваного, – повідомив керівник міської міліції Володимир Гавриленко. – Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 18-річний житель Кіровоградського району. За місцем мешкання зловмисника правоохоронці вилучили речові докази – одяг з плямами крові та ніж”.

Як з’ясували слідчі, хлопець хотів підзаробити грошей, обікравши чужу автівку.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар