Кіровоградські засуджені склали тест ЗНО з географії (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 8 липня, для засуджених, які цього року закінчили навчатись у загальноосвітній школі (№ 38) при  Кіровоградській виправній колонії облуправління  ДПтС України (№ 6) та мають наміри навчатись у вищих навчальних закладах за заочною формою, проведено останній іспит – тестування з географії.

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в установі розпочалось 09 червня з відкриття пункту проведення ЗНО-2015. Протягом місяця засуджені мали змогу скласти 4 іспити: з української мови і літератури, історії України, біології та географії. Всього у тестуванні взяли участь шестеро засуджених.

Адміністрація Кіровоградської виправної колонії обласного управління (№ 6) та педагогічний колектив вечірньої ЗОШ (№ 38) завжди підтримує бажання засуджених продовжувати навчання, адже активна життєва позиція та наявність освіти відкриває двері успішному життю після звільнення з місць позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар