Онуку кіровоградської волонтерки терміново потрібна кров

Онуку волонтерки Тетяни Бородіної терміново потрібна кров будь-якої групи. 

“У нас сталася біда! Зараз година ночі , я щойно приїхала з реанімацїї дитячої обласної лікарні , де лежить мій менший внучок Тігранчик , лежить у важкому стані”, – пише Тетяна Бородіна.

Волонтерка просить допомоги і звинувачує лікарів у халатності, яка призвела до того, що маленька дитина потрапила до реанімації: “Вранці 7-го дитя привезли в дитячу обласну лікарню зі скаргами на сильний біль в животі. В приймальному покої черговий хірург , зробивши пальпацію верхньої частини живота, хоча дитина дивилася на нього і говорила, що в нього животик не там болить, а внизу на правому боці, і, спираючись тільки на показання аналізу мочі ( ацетон 3 +), відправив дитя в інфекційну лікарню на Валах. На зауваження сина, щоб дитину перевірили на апендицит, лікар тільки зневажливо заявив : “Тут я лікар !” Аналізу крові ніхто не призначив. Внука привезли на Вали, де за добу йому навіть не зробили аналізу крові.

Далі ми схопили дитину і кинулись знову ж таки в дитячу обласну , бо хірург відмовився їхати на консультацію! Далі було ще декілька довгих страшних годин крапельниць , тому що дитя було вкрай обезвожене ( він не міг проковтнути ні ковтка води ), у нього була згущена кров. Далі був страшний аналіз крові, довга , більше двох годин, операція, і не менш страшний вердикт – лопнувший апендицит, фібринозний гнійний перитоніт, багаточисленні абсцеси, багато великих і малих спайок… Моє серденятко потрапило в дуже тяжкому стані в реанімацію . Його рятували дуже гарні лікарі , надіюсь , їм це вдалось!”

Телефон волонтерки, чий онук потребує допомоги: 0663210272. Корінці після здачі крові треба передавати родині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар