Кіровоградський військовий екс-комісар створює партизанський рух у Херсоні

На території Херсона будуть сформовані 5 загонів оборони. Про це під час апаратної наради в мерії, 6 липня, повідомив новий міський воєнком Херсона Олександр Зіньковський, який ще зовсім недавно був міським воєнкомом Кіровограда.

На сьогоднішній день загони тільки формуються, тому є ряд проблем, які потребують негайного вирішення. В першу чергу, за словами Олександра Зіньківського, потрібно знайти місце, де розміщуватимуть військових. Зараз же ситуація складається таким чином, що військові частини будуть нести службу по черзі. «Одна частина буде нести службу, друга повинна буде відпочивати після служби», – сказав міський воєнком. Також військові спільно з міською владою шукають приміщення, в яких будуть зберігатися боєприпаси.

 Про це повідомляє місцеве видання “Херсонські факти”. Як повідомили Першій електронній газеті у Кіровоградському міському військоматі, підполковник Олександр Зіньковський приступив до виконання обовязків у Херсоні минулого тижня. У Кіровограді ж тепер новий військовий комісар – підполковник Владислав Зуєв.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар