Кіровоградщина вийшла у фінал конкурсу на кращі будинки та споруди (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У фінал Всеукраїнського конкурсу на кращі будинки та споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в 2014 році,  вийшли 26 об’єктів з усієї України. У тому числі – два з Кіровоградщини.  
Про це Першій електронній газеті повідомили в Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Серед фіналістів, 11 об’єктів змагатимуться в номінації «Об’єкти житлового будівництва», 3 – в номінації «Об’єкти виробничого призначення», 4 – в номінації «Об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури», 8 – в номінації «Об’єкти громадського призначення».

Кіровоградська область представлена у двох номінаціях. Цех екстракції, збудований у селі Власівка Світловодського району, пройшов у фінал за номінацією «Об’єкти виробничого призначення».

А храм Благовіщення Пресвятої Богородиці у Кіровограді виступає в номінації «Об’єкти громадського призначення».

Загалом у фіналі конкурсу візьмуть участь будинки та споруди з різних регіонів України. 5 споруд побудовано в Києві, по 2 – в Одеській, Кіровоградській, Волинській, Харківській та Чернігівській областях, по одному в Івано-Франківській, Дніпропетровській, Сумській, Житомирській, Запорізькій, Чернівецькій, Донецькій, Полтавській, Рівненській, Вінницькій та Київській областях.

Протягом липня фахове журі проаналізує дані щодо учасників фіналу та визначить переможців у кожній номінації.  З переліком фіналістів та з даними по кожному об’єкту можна ознайомитися тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар