У Кіровограді пройде черговий вечір в стилі Stand-Up

Уже цього четверга, 9 липня, о 20-00 у нічному клубі «Rasputin» відбудеться другий вечір гумору від групи «STAND-UP 0522», повідомили нашому виданню організатори вечора.

Цього разу кіровоградські коміки перебралися із сімейного тайм-клубу «Берлога» до нічного клубу, що дозволить їм жартувати гостріше і піднімати теми далеко за рамками «18+».

На гостей вечора чекають близько двох годин гумору від учасників команд КВН «Маленький Париж», «Наивность», «Принцеси», «Ломай стекло», поета Кіри, Євгена Манженка та нових оригінальних виконавців нового для нашого міста формату – формату «STAND-UP».

Організатори подбали про зручність для відвідувачів: цього вечора найбільший зал нічного клубу буде закритим для сторонніх, а система бронювання квитків дозволить зайняти зручні місця заздалегідь. Окрім того, під час вечора буде розіграно три абонементи на двох на три наступні вечірки від «STAND-UP 0522», які проходять кожні два тижні.

Отже, четвер, 9 липня, 20-00, нічний клуб «Rasputin». Майже 2 години гумору від «STAND-UP 0522».  Вхід особам, які не досягли 18 років заборонено. Вартість квитка – 30 гривень.

Детальну інформацію можна отримати в спільнотах «STAND-UP 0522» в соціальних мережах «Вконтакті» та Facebook:

https://vk.com/standup0522

https://www.facebook.com/standup0522

Поширити:

Залишити коментар:

коментар