У Світловодську й Устинівці не складається з туризмом

Світловодський та Устинівський райони мають найгірші показники у сфері розвитку туризму.

Про це на засіданні громадської ради з питань розвитку туризму в Кіровоградській області заявила заступник голови ОДА Галина Пастух.

За її словами, у туристичній сфері протягом року в області відбулися певні позитивні зрушення: поліпшилася якість туристичних послуг і збільшився їхній перелік. Крім того, проведено чималу просвітницьку роботу серед населення щодо туристичних об’єктів області.

«Туристичний сезон 2013 року був насичений яскравими подіями: проведення в Олександрівці Всеукраїнських змагань з пішохідного та велосипедного туризму серед учнівської молоді, у вересні у Кіровограді проведено ІІ Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль, з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму в Кіровограді проведено акцію «Вулицями рідного міста», під час Тижня культур національних менших у Протопопівці Олександрійського району презентовано етнографічний туристичний маршрут «Коровай дружби» та багато інших», – наголосила Галина Пастух.

Але двом районам посадовець дала завдання активізувати роботу у сфері розвитку туризму, адже вони – Світловодський та Устинівський райони – мають найгірші показники роботи з цього напрямку.

За матеріалами сайту КОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар