«Безногий Робін Гуд» Олександр Чалапчій став волонтером і відкрив власний бізнес (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Військовослужбовець з Кіровоградщини Олександр Чалапчій, який втратив обидві ноги, знайшов у собі сили жити і працювати далі. Нещодавно Олександр відкрив власний бізнес. Держава виділила йому компенсаційні 300 тис. грн, які він витратив на те, щоб відкрити свою справу.

Таку мотиваційну історію розповів сьогодні під час апаратної наради голова ОДА Сергій Кузьменко, щоб проілюструвати зразок якісної співпраці держслужбовців з демобілізованими і комісованими воїнами АТО, передає кореспондент Першої електронної газети.

“Виділені державою кошти Олександр Чалапчій витратив на розвиток власного бізнесу. Він відкрив цех по виготовленню альтернативних видів палива – пелетів, стружки і тому подібному, – розповів Кузьменко. – Робоче приміщення військовому надала райдержадміністрація”.

Нагадаємо торік викладач з міста Ульяновка на Кіровоградщині та колишній боєць 34-го батальйону Кіровоградської тероборони втратив  обидві ноги під час мінометного обстрілу. Завдяки волонтерам Олександр Чалапчій пройшов протезування і реабілітацію у Відні.

Детальніше дивіться в сюжеті каналу ICTV:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар