Маленькі кіровоградки стали принцесами на міжнародному фестивалі (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградки Вікторія Шишацька і Анна Ступак відзначилася на відомому і престижному Міжнародному фестивалі «Prince and Princess of the World 2015» в Болгарії, організатори якого виступає Арт-компанія «Нові зірки». 

У фестивалі взяли участь більше 50 творчих дітей з 11 країн світу. І вперше на конкурсі Україну представляли учениці імідж-центру «Ольга».

Фестиваль тривав тиждень і за цей час дівчатка брали участь у репетиціях, в дружніх зустрічах з іншими делегаціями, познайомилися з традиціями стародавнього міста Несебр, відвідали музей-заповідник «Болгарське село» і унікальний музей солі в місті Помор’є.

Кіровоградські учасниці – Вікторія Шишацька (4 роки) і Ганна Ступак (10 років) гідно продемонстрували свої таланти в хореографії та вокалі, презентували Кіровоградщину на всіх офіційних зустрічах у яскравих національних костюмах. Усі виступи учасників були незабутніми і гідно оцінені членами міжнародного журі.

Наші учасниці повернулися додому з високими титулами:

Вікторія Шишацька – «Firs Princess of the World 2015» (перша принцеса), спеціальний титул «Princess CHARM of the World 2015» (принцеса-чарівність) та почесний титул від Болгарського благодійного фонду «Alexandra the Princess Angel» (принцеса-якгол).

Анна Ступак – «Firs Princess of the World 2015» (перша принцеса), спеціальний титул «Princess SMILE of the World 2015» (посмішка принцеси) і запрошення на Міжнародний фестиваль «Riga Symphony 2015».

Бажаємо їм подальших перемог на нових міжнародних проектах!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар