Учасникам АТО Кіровоградщини радять ставати в чергу на житло (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградські військові повинні стати на облік, щоб отримати житло, на добудову якого оголошено тендер.

Під час візиту до Кіровоградського обласного госпіталю ветеранів війни голова державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Артур Дерев’янко говорив із пораненими АТОвцями про їх проблеми із отриманням пільг.

Серед поранених був військовий із Черкас, який несе службу у 3-му окремому полку спеціального призначення. Чоловік розповів, що народився у Черкасах, де має дружину і дитину. Власної квартири не мають: чоловік прописаний у своїх батьків, а дружина із дитиною – у своїх. Артур Дерев’янко порадив обов’язково стати в чергу на отримання квартири саме тут, на Кіровоградщині, де він несе службу: “Поки ви лікуєтесь, нехай дружина займеться питанням житла”, – звернувся до пораненого голова служби.

Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко зазанчив, що місяць тому оголошено тендер на побудову семидесятиквартирної секції для військових: “І це означає, що до початку опалювального сезону у Кіровограді буде 70 квартир. Здійснювати розподіл буде військовий комісар, начальник гарнізону, згідно з чергою на тримання квартири”.

Окрім того, на території області відбуваються перебудови гуртожиків на житлові комплекси: “Наприклад, у Новгородці колишній гуртожиток місцевого ПТУ за кошти Європейської спільноти перебудовується на житловий будинок для вимушених переселенців. На Кіровоградщині немає стільки переселенців, щоб заповнити усі квартири. Тому я впевнений, що житло буде розподілено і на учасників АТО”, – додав Сергій Коваленко.

Читайте також:Кіровоградщина виграла грант Євросоюзу на створення умов для проживання переселенців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар