«Ляшківці» подарували три м’яча, а приписали собі відкриття футбольного поля (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У селі Івано-Благодатнє Кіровоградського району відбулися спортивні змагання на «Краще спортивне село», під час яких відкрили довгоочікуване для спортсменів футбольне поле. 

На урочистості напросилися представники районної організації Радикальної Партії, які вже за мить приписали собі всі успіхи: стали і співорганізаторами, і вручили кубки з цінними подарунками Про це «ляшківці» швидко написали на своїх сторінках у Фейсбуці. Власне це і обурило самих івано-благодатненців, адже виявляється саме радикалам потрібно вклонитися за такий масштабний спортивний захід.

– Ми проти того, щоб наші здобутки показували під партійними прапорами радикалів, – звернулися до нас жителі Івано-Благодатнього і розповіли, як насправді, їм допомогли прибічники Ляшка.

– В останній день я дізнався, що в нас будуть представники Радикальної партії. Вони самі попросилися приїхати. Та хто ж думав, що вони зроблять з мухи слона. Привезли три м’яча, кілька тенісних ракеток, а роздули, що вони є співорганізаторами заходу, – дивується політичному піар-ходу радикалів Івано-Благодатненський сільський голова Володимир Бобко. – Насправді відкрити футбольне поле ми мріяли чотири роки. Ця ідея з’явилася у мене та гравців нашого футбольного клубу «Славія». Але тоді проблема була в коштах. Тож ми вирішили звернутися з проханням допомогти до голови Кіровоградської районної державної адміністрації Алли Поліщук, яка нас підтримала та ініціювала виділення коштів з районного бюджету. Ми зробили реконструкцію шкільного футбольного поля згідно всіх стандартів. Завдяки спонсорам – керівнику ПСП «АФ «Мрія» Роману Борженку та «ФГ Жукова» Миколі Жукову – засіяли газон. Загальна вартість робіт обійшлася в 52 тисячі гривень. Хочу додати, що активну участь взяла у реконструкції футбольного поля молодь села. Всі разом трудилися над цією метою. Змагання на «Краще спортивне село» проводив відділ молоді і спорту райдержадміністрації. То яким же чином сюди тулять себе радикали і піаряться на чужій роботі?

А передвиборчі перегони стартували…

Наталя Чайка для першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар