Депутатів міськради звинуватили в дерибані землі для воїнів АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Депутати міської ради не змогли порозумітися з військовими та активістами ГО “Спілка об’єднаних війною жінок”. Активісти і військові, присутні на сесії, заблокували трибуну і вимагали справедливості. Непорозуміння виникло через земельні питання, адже замість 336 земельних ділянок для АТОшників, міська рада винесла на сесію лише 76.

За словами заступника голови “Спілки об’єднаних війною жінок” Лори Панасюк, міська рада просто хоче роздерибанити наявні 336 земельних ділянок для військових, давши їм так звані «відчепні».

Не останню роль у непорозумінні відіграла й земля на Лелеківці, про яку волонтерам вдалося домовитися з дніпропетровськими орендарями.

“Орендарі землі на Лелеківці погодилася відмовитися від права оренди на користь АТОшників, але за умови, що земля однозначно потрапить до військових. А тепер виходить, що землю отримають лише 76 учасників, а інша наявна земля лишиться в резерві і близько 250 військових залишаться без землі. Ми хочемо, щоб земельні питання сьогодні зняли з розгляду, а на наступній сесії міськради, коли всі документи будуть допрацьовані, депутати прийняли правильне рішення і задовольнили земельні потреби учасників АТО”, – пояснила Лора Павлівна.

Врешті депутати зняли з розгляду всі земельні питання і перенесли їх на наступну сесію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар