Веслувальники з Кіровоградщини привезли 11 медалей з чемпіонату України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Спортсмени з Кіровоградщини привезли 11 медалей з Відкритого чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат, який відбувся у місті Ковель. 

До збірної Кіровоградщини увійшли 10 спортсменів з Вільшанки, Гайворона і Новоархангельська.

Так у змаганнях на каное-четвірці на дистанції 500 м вільшанські спортсмени посіли 3 місце. Таку ж сходинку на аналогічній дистанції посіли і дівчата з Гайворона.

Третє місце зайняли наші веслувальники і на каное-двійці на дистанції 200 м.

На дистанції у 200 м на каное-одиночці хлопці з Кіровоградщини посіли 4 і 5 місця.

В естафеті  4 х 200 в каное-одиночках наші веслувальники стали другими.

Тренер “Каное клубу” Максим Прокопенко зауважує: “За 35-річну історію Вільшанської греблі було всього 4 призери, а тут лише за одні змагання стало 5 призерів. Безсумнівно, величезний вклад у це досягнення зробив народний депутат Станіслав Березкін. Ще три роки тому гребля, як вид спорту,  був на межі розрухи: човнів нормальних не було, були залишки з 1986 року. Станіслав Березкін купив нам 5 весел і 4 човна: 3 байдарки “четвірки”, 1 байдарку “двійку”. Потім ще й сучасний двигун для катера, який дозволяє тренувати дітей, дотримуючись повної  техніки безпеки”.

Тож нині, за словами Максима Прокопенка, збірна Кіровоградщини має змогу якісно готуватись до змагань і поповнювати свій арсенал здоюутків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар