Кіровоградців запрошують вчитись у першій в Україні Школі урбаністики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

CANactions відкриває першу в Україні Школу урбаністики і оголошує набір учасників до неї.

Коротко про програму Школи. Це найголовніша інформація, деталі вступу можна знайти на нашому сайті (www.school.canactions.com/uk/):
  • Хто ми? Перша в Україні школа урбаністики CANactions School – це некомерційна міждисциплінарна платформа післядипломної освіти з урбаністики, що не має аналогів в Україні.
  • Наша мета – підготовка агентів урбаністичних змін, що здатні ініціювати та втілювати новаторські проекти розвитку реальних міських територій, працюючи в міждисциплінарних командах під кураторством провідних міжнародних експертів.
  • Чим ми займаємося? Тема першого навчального року Школи – urbanism.ua: (RE)START. Ми починаємо процес міждисциплінарного дослідження українських міст, пропонуючи переосмислити базові механізми планування та розвитку урбаністичних територій. Яким є сучасне місто? У чому специфіка міст України? Хто сьогодні визначає їх розвиток? Як зробити цей процес більш ефективним та відкритим? Навчання здійснюватиметься у рамках Студії відомого швейцарського урбаніста Урса Томанна (Urs Thomann), який тривалий час був заступником директора «Вінницького муніципального центру містобудування і архітектури»
  • Учасники студії. 12-16 молодих українських та міжнародних фахівців будуть навчатися на теми, пов’язані з урбаністичним рухом та загальною проблематикою українських міст. CANactions шукає міждисциплінарних спеціалістів з урбаністики, архітектури, транспортного планування, економіки, містобудування, культурології, соціології, юриспруденції, а також представників інших спеціальностей, пов’язаних з міською тематикою. Участь у Школі – це ваш крок у напрямку професійного росту, унікального досвіду та нових перспектив. Стань першим!
  • Наші партнери. До співпраці зі Школою CANactions залучено представників Міністерства регіонального розвитку України, кандидатів у мери, діючих представників муніципалітетів, громадські організації, міжнародні експерти з ЕС та США, GIZ та SECO
  • Час і місце. перший семестр школи триватиме з 14 вересня по 18 грудня, та буде проходити у Києві.
  • Мова. Навчання проводитиметься виключно англійською.
  • Акцент на найкраще. В рамках студії будуть проводитися лекції, воркшопи і майстер-класи від всесвітньо відомих лекторів. У членах журі по відбору учасників Школи – міжнародні провідні експерти з урбаністики.
  • Перспективи після закінчення Школи. Кращі учасники Студії#1 Школи CANactions отримають змогу: долучитися до подальшої роботи над розробкою стратегії розвитку міста, отримати можливість стажування закордоном в інституціях-партнерах Школи CANactions, або стати частиною команди, що займатиметься реформуванням містобудівній галузі в Україні.
  • Деталі та умови вступу до Школи дивіться на сайті – http://www.school.canactions.com/uk/
Поширити:

Залишити коментар:

коментар