Винуватця смертельної аварії в Кіровограді прикриває міліція?

Детективна історія в Кіровограді. Місцевій міліції знадобилося аж 5 діб, щоб оголосити в розшук винуватця ДТП, в якому загинули дві молоді жінки, і постраждали ще троє людей, зокрема й дитина. Що стало причиною зволікання розповідають в сюжеті “Подробностей”.

Аварія трапилась у Кіровограді – Тойота вилетіла на червоний сигнал світлофора і протаранила Рено, в якій їхали п’ятеро осіб: молодята та їхні друзі.

Водій і пасажирка Тойоти не постраждали, вони відразу ж втекли з місця ДТП пішки. А от тим, хто був у Рено, не пощастило. Дві жінки загинули – одна на місці, друга – у лікарні. Дитина знаходиться у реанімації. Двох чоловіків – госпіталізували.

Здавалося б, винуватця смертельного ДТП мали затримати за лічені години. Але міліція оголосила в розшук водія Тойоти тільки через 5 днів.

Крім того, свідки стверджують, ще до приїзду ДАІ на місце аварії, до покинутої Тойоти підходив невідомий. Намагався забрати документи.

“Хлопці підійшли і запитали, що він робить співробітникам ДАІ сказали, що якийсь чоловік рився в бардачку, але вони на це ніяк не відреагували”, – розповідає свідок ДТП Андрій Соловйов.

Ось номери Тойоти, їх на місці ДТП сфотографували активісти. Машина належить кіровоградському агентству нерухомості. Закріплена за менеджером – 34-річним Вадимом Даниловим.

Ми намагались розшукати агентство, але телефон вимкнено, а за адресою – аптека і закритий офіс без вивісок. Про агентство тут ніколи не чули.

Як з’ясувалося раніше, Данилов працював у Кіровоградському УБОЗі. За кілька годин, на місце ДТП прийшов молодший брат Данилова, Олександр і заявив, що це він був за кермом Тойоти.

Хоча свідки стверджують – бачили зовсім іншу людину. В обласному УВС запевняють, мовляв, колишнього міліціонера шукають, але поки безрезультатно.

“Зараз його оголосили в розшук, бо є підозра, що він може бути на території інших областей”, – заявив начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Та й сама Тойота, схоже, зникла. Ми хотіли її зняти, але в міліції вимагали спеціальний дозвіл на її зйомку.

“Якщо людина якісь зв’язки має в прокуратурі, з податковою, Міністерстві МВС, УВС, то в основному відбувається затягування часу. а потім все просто забувається”, – розповів свідок ДТП Андрій Соловйов.

Кіровоградські активісти мають намір провести власне розслідування, адже впевнені, співробітники міліції покривають один одного.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар