Олександрієць Вадим Черниш відновлюватиме Донбас

Вихідець з Олексанрії Вадим Черниш, який у 2006-2007 роках очолював Кіровоградську ОДА, координуватиме питання відновлення Донецької та Луганської областей, а також діяльність міжнародних та гуманітарних організацій, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади на зазначених територіях.

Дане рішення прийняв Кабінет Міністрів України на засіданні в п’ятницю, 26 червня, призначив Вадима Черниша головою Державного агентства з питань відновлення Донбасу – повідомляють у прес-службі відомства.

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

«Основним завданням керівника агентства є координація всіх міжнародних організацій, гуманітарних організацій, координація діяльності органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади на території Донецької та Луганської областей», – розповів Геннадій Зубко про функції покладені на керівника держагентства.

За словами Віце-прем’єр-міністра України, Вадим Черниш також вирішуватиме нагальні проблеми, пов’язаних із виконанням проектів по відновленню Донбасу.

Довідка: Черниш Вадим Олегович народився 16 жовтня 1971 року в селищі Казанка Миколаївської області. З раннього дитинства проживав в Олександрії. Освіта вища, у 1999 році закінчив Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого в Харкові, юрист.

Працював електромонтажником-схемщиків в Олександрійському НВО ЕТАЛ, вантажником, торговим агентом промислово-торгового об’єднання “Алекс” м. Олександрії, начальником відділу торгового підприємства “Червоні вітрила” заводу “Автоштамп” м. Олександрії, юридичним консультантом ПП “Сатурн” м. Олександрії, юристом, старшим юрисконсультом-інспектором з питань банківської безпеки Олександрійського відділення Промінвестбанку України, адвокатом і за сумісництвом – викладачем в Олександрійському індустріальному технікумі.

11 березня 2005 призначений заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації. З серпня 2006 по 1 листопада 2007 року – голова Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Останнім часом був керівником неурядової організації “Центр з вивчення проблем безпеки та протидії відмиванню коштів”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар