Кіровоградська “Зірка” перемогла петрівський “Інгулець”

26 червня «Зірка» провела перший спаринг в рамках підготовки до першолігового чемпіонату України сезону 2015-2016 років. Суперниками кіровоградців були земляки з Петрово – команда «Інгулець». Нещодавно наші суперники отримали статус професіональної команди та готуються дебютувати у другій лізі.

З цією метою інгульчани суттєво підсилилися і були налаштовані перевірити свої сили новим складом з однією з кращих команд першої ліги за підсумками останнього чемпіонату.

Господарі активно розпочали, але перший момент створили футболісти «Зірки», який одразу ж призвів до взяття воріт. Андрій Бацула подав із кутової позначки, а захисники «Інгульця» залишили без опіки Олександра Кучеренка, який на 7-й хвилині ударом головою вивів нашу команду вперед. Шанс подвоїти перевагу команда Сергія Лавриненка мала за десять хвилин. Небезпечно пробивав новачок «Зірки» Олександр Деребчинський, але його удар парирував воротар господарів. Не найкращим чином на добиванні зіграв Артем Щедрий. У подальшому «Зірка» продовжувала створювати моменти, які втім, реалізувати не змогла.

Наші суперники мали шанс зрівняти рахунок на 78-й хвилині. Максим Ковальов порушив правила проти Сергія Барбанова. Таким подарунком долі не скористався Руслан Соляник, який з 11-метрової позначки пробив вище воріт.

Загалом матч пройшов під контролем «Зірки», яка більше створювала моментів і логічно довела матч до перемоги. Господарі непогано тримали м’яча, хоча дивідендів це їм не принесло. Але за якістю гри можна напевно сказати – «Інгулець» складе гідну конкуренцію провідним колективам другої ліги.

Добре в звітному поєдинку виглядали молоді 18-річні футболісти «Зірки» Сергій Керножицький та Олексій Збунь, а також голкіпер Роман Льопка, який провів гру на відмінно. Сподіваємося, що недивлячись на свою молодість всі ці футболісти складуть гідну конкуренцію гравцям основи.

До речі, перемога кіровоградців над командою з Петровського району стала першою за останній рік. У минулому сезоні «Зірка» тричі в товариських матчах зустрічалася з земляками, і тричі була зафіксована нічия.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар