У Кіровограді презентували історії успіху випускників КДПУ (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у дворику Першої електронної відбулася арт-презентація проекту “Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка”.

“Історії успіху це бакалаврська робота студентки факультету філології та журналістики Вікторії Салогуб. “Героями проекту стали яскраві особистості – перекладачі, спортсмени, співаки, редактори, журналісти, науковці. Крім того, що всі вони випускники нашого університету різних років, їх об’єднує професіоналізм, бажання розвиватися та вдосконалюватися, відданість своїм мріям”, – розповідає Вікторія.

У своєму блозі викладач кафедри Ірина Ткаченко написала: “Мені пощастило керувати бакалаврської роботи Вікторії Салогуб, яка втілила в життя давно омріяний проект “Історії успішних випускників кафедри видавничої справи та редагування”. Через рік, завдяки амбіційним планам та підтримці ректорату і студентському профспілковому комітету, команди професіоналів на чолі з режисером Оленою Демчак вдало реалізувався проект “Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка”.

Кожна історія випускника – це реальний приклад наполегливої праці, яка дає якісні професійні та особистісні результати. Досвід героїв проекту надихатиме на звершення тих, хто обере навчання у вузі європейського рівня якості. Герої розповідали про своє життя, про щасливі випадковості, які стали мостом на шляху до успіху.

Тетяна Яковенко – солістка академічного театру музики, пісні і танцю “Зоряни”.  Навчалася на мистецькому факультеті КДПУ ім. В. Винниченка. Зараз має стабільну роботу, яка приносить їй не тільки задоволення, а й достойну зарплату. У межах своєї професійної діяльності відвідала Чехію, Польщу, Іспанію, Болгарію, Грецію, Бельгію, Італію, США.

Інтелектуал, спортсмен і перекладач – Сергій Стець, випускник факультету іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка. Юнак, який знає, що хоче від життя. Співпрацює із одним з найбільших перекладацьких бюро України “Профпереклад”, із американською компанією Language Office, також паралельно здобуває другу вищу освіту в КНТУ ім. Тараса Шевченка. І це далеко не весь перелік занять Сергія. Озвучував фільми, стрибав з парашутом, займався дайвінгом і зараз планує спробувати банджі-джампінг.

Турист, спортсмен, фотограф, викладач природничо-географічного факультету. Людина, яка не любить пливти за течією, і постійно кидає виклик життю – Андрій Домаранський та його історія успіху.
Андрій Домаранський – випускник природничо-географічного факультету, який пройшов шлях від студента до серйозного науковця та викладача, невтомний мандрівник і дослідник, якому підкоряються гори, річки та ліси.


Спорт і успіх – це результат наполегливої праці, дисципліни і високих вимог до себе. Історія успіху Сергія Лавриненка, випускника факультету фізичного виховання доводить, що професіоналізм та відданість улюбленій справі допомагають досягати найвищих вершин. Сергія Лавриненка кіровоградці знають як талановитого і результативного в. о. головного тренера ФК «Зірка».

Окрім того, гостям свята підготували апетитні десерти з полуниці та порцію якісної музики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар