Журналісти Громадського телебачення їдуть на зустріч з кіровоградцями

Громадське телебачення запустило проект «Road Show». В рамках проекту  журналісти Громадського проїдуть майже по всій Україні. У неділю, 28 червня, журналісти Громадського у рамках проекту завітають і до Кіровограда. 

Як розповів Першій електронній журналіст Сергій Грішин, у рамках цього проекту журналісти Громадського ставлять перед собою такі завдання: “Розповісти про себе, хто ми, для чого створенні та чого прагнемо. Спонукати активних громадян організовуватись на місцях, для вирішення локальних задач. Поспілкуватись з людьми, дізнатись що їх хвилює, про що вони мріють, і що їм заважає в реалізації ідей.  За підсумками кожної поїздки в ефірі Громадського виходитимуть репортажі. А в кінці проекту – документальний фільм, в якому ми спробуємо показати реальну картину: що турбує людей”.

Журналісти “Громадського” Роман Скрипін та Сергій Грішин зустрінуться з усіма, хто має бажання прийти і поспілкуватись, у неділю, 28 червня, у 204 аудиторії на другому поверсі 5-поверхового корпусу Кіровоградського державного педагогічного університету за адресою вул. Шевченка, 1 о 15:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар