Гравець “Зірки” візьме участь у XXVIII Всесвітній Універсіаді

На адресу ФК «Зірка» надійшов лист із проханням відрядити півзахисника Ігоря Загальського для підготовки та подальшої участі в складі національної студентської збірної команди України у XXVIII Всесвітній літній Універсіаді.


Ігор Загальський вже приєднався до команди і нині в Києві бере участь у навчально-тренувальному зборі студентської збірної України. В першому контрольному матчі студенти поступилися збірній України (U-19) з рахунком 1:4.

Всесвітня літня Універсіада проходитиме у період з 3 по 14 липня у м. Кванджу (Республіка Корея).  Студентська збірна України потрапила до квартету «B», де зіграє із командами Франції, Мексика та ПАР. 2 липня команда Володимира Лозинського старту на турнірі матчем із мексиканцями, 5 липня «синьо-жовті» поміряються силами із представником Африки, а за два дні на нашу збірну чекатиме протистояння із французами.

Нагадаємо, збірна України є дворазовим чемпіоном Всесвітніх літніх Універсіад, здобувши дві поспіль перемоги у 2007 та 2009 роках. На минулих змаганнях в 2013 році українські студенти посіли шосте місце. В складі команди тоді виступали представники «Зірки» Ярослав Галенко, Тарас Пінчук та Роман Бочкур. До речі, Роман Бочкур – чемпіон Універсіади 2007 року у складі збірної України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар