Бійцям АТО виплачено більше 14 млн грн грошової нагороди

Станом на 25 червня, в якості грошової винагороди за безпосередню участь у бойових діях 2728 військовослужбовцям ЗС України — захисникам Батьківщини було виплачено 14 мільйонів 164 тисячі гривень.

Виплата грошової винагороди здійснюється після оформлення усіх, передбачених чинним законодавством, документів. За безпосередню участь у бойових діях військовослужбовцям виплачується додаткова винагорода у розмірі 1 тисячі гривень за кожну добу такої участ, повідомляє прес-центр Генерального штабу ЗСУ.

Виплата зазначеної винагороди здійснюється на підставі підтвердження штабу АТО, бойового наказу, журналу бойових дій, бойового донесення та наказу командира військової частини.

На даний час планується преміювання особового складу 128-ї окремої гірськопіхотної бригади,в ідповідні подання вже передано зі штабу сектора до Антитерористичного центру. Отже, після завершення усіх, передбачених законодавством процедур, кожен військовослужбовець отримає усю належну йому винагороду, повідомляють у Генштабі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар