Центральну вулицю Кіровограда окупував «Молодіжний BOOM!»

Пішохідна вулиця Дворцова перетворилася на майдан стилю, молодості та творчості – на центральній вулиці міста працівники юнацької бібліотеки ім. О. Бойченка організували «Молодіжний BOOM!», присвячений Дню молоді.

«На Дворцовій ми організували своєрідне наметове містечко, такі собі острівці по інтересам для кіровоградської молоді, – розповідає головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності Христина Корінь.  – Тут є майданчики безпеки, творчості, гри, працює літня читальна зала. Також сьогодні ми збираємо літературу для воїнів АТО у рамках всеукраїнської акції «Бібліотечка українського воїна». На інтелектуальному подіумі представлено багато книжкових виставок, які потрібні молоді».

За словами організаторів «Молодіжний BOOM!» – це не просто змістовне дозвілля молоді, а спроба долучити юнаків та юнок до активного громадського життя. У рамках вуличного свята молодіжні громадські організації міста презентують себе та свою діяльність, таким чином «заманюючи» у свої ряди молодих волонтерів.  «Армія спасіння», організація захисту тварин «Бім», обласне відділення «Людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та КЗ «Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» чекають молодих активних кіровоградців, які готові допомагати іншим.

Для тих, хто піклується про своє здоров’я, працює намет, де проводять експрес-тест на виявлення ВІЛ/СНІДу та різних форм гепатиту, а для тих, хто не уявляє своє життя без  мистецтва створена імпровізована сцена, на якій кожен може презентувати свої таланти.

І весь цей гамір та шум буквально полонив пішохідну вулицю Дворцову, яка на півдня перетворилася на молодіжний балаган, що приносить радість людям. З наступаючим вас, молодь Кіровоградщини!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар