Третейський суддя збив на смерть дитину (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора ввечері, 23 червня, в Олександрії на мікрорайоні «Перемога» близько 18.30 водій автомобіля «Ауді-100» виїхав на зустрічну смугу руху, де збив припаркований на узбіччі мопед, дев’ятирічну дівчинку на велосипеді та шестирічного хлопчика з його дідусем.

Подія трапилась прямо біля в’їзду у частину рятувальників, що знаходиться на мікрорайоні «Перемога», повідомив на своїй сторіці у Фейсбуці журналіст Віктор Голобородько.

Біля автівки, що в результаті ДТП заїхала в одну з господарських будівель, було видно розтрощений мопед та понівечений дитячий велосипед.

Дівчинка, яка померла в кареті швидкої допомоги, на місці ДТП отримала численні відкриті перелами, ці травми виявились несумісні з життям. Хлопчик доставлений до реанімаційного відділення, зараз його життям опікуються лікарі. Його дідусь також отримує медичну допомогу від лікарів.

Імовірно, що винуватцем трагічної події є водій «Ауді-100», 1977 року народження. Офіційним власником іномарки, за інформацією «Олександрійських новин», є житель селища Нова Прага. В автівці виявлено посвідчення третейського судді на ім’я водія.

Наразі водій також доставлений до лікарні, де отримує медичну допомогу. У нього рублена рана голови та перелам руки. В той час біля нього вже з’явився і конвой, бо його, імовірно, правоохоронці процесуально затримають в порядку статті 115 КК України. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження».

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Досудове розслідування кримінального провадження за фактом ДТП, внаслідок якої загинула малолітня дівчинка, взято на контроль прокуратурою області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар