Кіровоградців запрошують на Молодіжний ВООМ (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує на заходи:

З 24 червня відділ абонементу запрошує переглянути книжкову виставку «Знайомтесь ‒ література Європи: Нідерланди». Література Нідерландів – це художня література, написана нідерландською мовою, яка створювалася і створюється не тільки в Нідерландах, а й у Бельгії, французькій частині Фландрії, Сурінамі та навіть в Південній Африці. На виставці книги відомих у всьому світі письменників Еразма Роттердамського, Яна Ван Аккена, Тіма Краббе, Мультатулі та інших. Книги будуть представлені як українською та російською мовами та мовою оригіналу.

25 червня 2015 року з 11.00 до 15.00 запрошуємо кіровоградців на вуличну акцію «Молодіжний ВООМ». В рамках акції відбудуться цікаві розваги та заходи: презентації молодіжних громадських організацій, виступи творчої молоді міста, майстер-класи, програми безпеки, книжкові виставки, вікторини та конкурсні програми. Також усі бажаючі зможуть долучитися до Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» та здати безкоштовні, анонімні експрес-тести на виявлення ВІЛ/СНІД та різні форми гепатиту. Вхід вільний.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар