ФК «Новоукраїнка» розгромила суперника в новій формі від “Добротвору” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, 21-го червня, в рамках чемпіонату області серед аматорських команд у Новоукраїнці відбувся футбольний матч між командами «Новоукраїнка» і «Тясмин» (смт. Олександрівка).

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, новоукраїнські футболісти вийшли на поле в новесенькій формі і, не зважаючи на забобони (нібито вона нещаслива і перед грою форму треба поносити на тренуваннях), розгромили суперника з рахунком 7:0.

А подарував щасливу футбольну форму новоукраїнським спортсменам благодійний фонд народного депутата Станіслава Березкіна «Добротвір». Також голова фонду Андрій Малик передав граючому тренеру команди і, за сумісництвом, ново українському міському голові Олександру Корінному м’ячі, спортивні рукавиці та інший, необхідний для тренувань, інвентар.

«ФК «Новоукраїнка» – це не професійна, а аматорська команда. Більша частина гравців – місцеві хлопці, які хочуть і можуть грати в футбол. І сьогодні ми отримали необхідну для розвитку спорту допомогу. Станіслав Березкін постійно підтримує місто і район. І ми йому вдячні за різносторонню допомогу», – зазначив Олександр Корінний.

Окрім футбольного спорядження, Андрій Малик передав для місцевих шкіл, технікуму і районної бібліотеки диски з військово-патріотичними відео уроками.

Директор районної бібліотеки Тетяна Козловська обіцяла розіслати диски в інші бібліотеки району. «Ми часто проводимо заходи з патріотичного виховання для молоді, тому такі диски будуть дуже доречними», – запевнила вона.

Читайте також: У Кіровограді презентували військово-патріотичні відеоуроки, які навчатимуть школярів перемагати

Поширити:

Залишити коментар:

коментар