Ще декілька доріг у Кіровограді можуть розраховувати на ремонт

Депутатський корпус Кіровоградської міської ради взяв до уваги депутатський запит про вкрай незадовільний стан дорожнього покриття на декількох міських вулицях.

Відповідні депутатські звернення озвучив секретар міської ради Ігор Волков на засіданні сесії КМР, яке відбулося сьогодні.

В одному з запитів йшлося про вулиці Кримська та Олександрійська у Кіровограді. Як йдеться у обгрутуванні до запиту, цими вулицями щодня курсують вантажівки, які вивозять сміття з усього міста. Зважаючи на вкрай незадовільний стан дорожнього покриття, вантажівки змушені виїжджати на зустрічну смугу, створюючи аварійну ситуацію на дорозі.
Депутатський корпус підтримав пропозицію врахувати необхідність ремонту вказаних вулиць та врахувати це при формуванні бюджету на наступний рік.

Частину вулиці Гоголя, в якій йшлося у другому депутатському запиті від Дмитра Горба (фракція «Батьківщина»), пропонується відремонтувати до кінця поточного року. Йдеться про відрізок між вулицями Кропивницького та Одеською. Роботи по приведенню ділянки дороги у відповідність до експлуатаційних нормативів пропонується провести до зими.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар