Олександрійський хлопчик після тяжкої операції переміг у чемпіонаті з автокросу

13-річний житель Олександрії Данило Крисько, який повернувся в спорт після ампутації правої нирки, посів перше місце серед юнаків на автокросу в Чернівцях учора, 21 червня.

Про це повідомив батько і тренер спортсмена Володимир Крисько. 2-й етап Чемпіонату України з автокросу на легкових автомобілях і СКА “баггі”, у тому числі серед підлітків на “міні-баггі” у віці від 5 до 9 років і від 10 до 14 років проходив у Чернівцях на трасі міжнародного спортивного центру “Суперкрос” 20-21 червня, пише “Моя Олександрія”.

Крисько зайняв 1 місце в групі “юнаки”. Він виграв два фінальних заїзду з трьох, зумівши обійти таких титулованих суперників, як брати Іван та Єгор Ральян. І це при тому, що брати виступали на домашній трасі і є лідерами вже не один рік.

Нагадаємо, Крисько переніс операцію з видалення нирки через онкозахворювання. Незважаючи на те, що лікарі попереджали батьків, що їх син може просто не вижити, він повернувся в спорт. Завдяки своїй цілеспрямованості, Данило став срібним призером Чемпіонату України з автокросу 2014 року і отримав розряд “Кандидат у майстри спорту” .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар