Патріарх Філарет вшанував Героїв Небесної Сотні і благословив жінку, яка з дитинства в інвалідному візку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора у Кіровограді  побував Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Під час візиту він взяв участь у погашенні конверта та марки, присвячених його приїзду на Кіровоградщину.  Тут, на центральному відділені Укрпошти, Патріарха зустрів народний депутат України Станіслав Березкін. Разом вони пройшли до площі Героїв Майдану, де Святійший Патріарх провів молебень за мир в Україні та вручив кіровоградським військовим і волонтерам відзнаки за мужність та відвагу у захисті Вітчизни.

Також на площі Патріарх Філарет та народний депутат Станіслав Березкін поклали квіти до народного пам’ятника Героїв Небесної Сотні.

Дорогою до площі до Патріарха Філарета за благословенням підійшли представники ГО “Серце матері” Людмила Шукрута та Наталя Чущенко, яка з дитинства в інвалідному візку.

“Ми навіть не думали, що зможемо до нього підійти – стільки людей зібралося, щоб хоча б побачити Філарета. Але нам вдалося не просто побачити його, а й отримати благословення, – розповіла Першій електронній Людмила Шукрута. – Патріарх торкнувся рукою до мене й до Наталки і я відчула велику духовну силу цієї людини. Де я не бувала (в церквах, монастирях), а такої потужної енергії, як у нього, не відчувала. Після цього благословення дійсно з’явилися нові сили – і в мене, і в Наталки, яка з дитинства перебуває в інвалідному візку.”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар