Кіровоградців запрошують подивитись кіно і пограти в Kinect (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться наступного тижня:

24 червня о 15.00 кіноклуб «Екран» запрошує на перегляд фільму «Вигідна пропозиція / La migliore offerta», 2013, режисер – Джузеппе Торнаторе.

Вірджіл Олдман (Джеффрі Раш) – успішний, відомий і вкрай заможний директор провідного аукціонного підприємства, що носить його ім’я. Олдман є одним з найбільш шанованих у світі експертом зі справжності тих чи інших предметів мистецтва. Треба сказати, що Вірджіл свій авторитет використовує у власних, не завжди гідних, цілях. Він нерідко видає оригінал за майстерну підробку, після чого за допомогою свого товариша Біллі Уїстлера (Дональд Сазерленд) купує оригінал на своєму ж аукціоні за безцінь, а сам потім або продає його за реальну ціну, або приєднує до своєї унікальної колекції картин, що зберігається на його віллі в потаємному залі… Приходьте до нас і дізнайтеся більше!

Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00, у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Нагадуємо, що Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме в суботу, 27 червня, з 14:00 до 18:00. Запрошуємо в міський парк культури і відпочинку «Ковалівський». Всі послуги надаються безкоштовно. Бажаєш бути обізнаним, успішним, і в той же час активно й цікаво проводити дозвілля, – приєднуйся!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар