Районні управління юстиції Кіровоградщини ризикують втратити керівників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді Міністерство юстиції розпочинає 2 етап реалізації стратегії нової кадрової політики, в ході якого весь керівний склад районних управлінь юстиції пройде кваліфікаційне тестування.

Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту реєстрації Міністерства юстиції у Кіровоградській області Сергій Бенедисюк, передає кореспондент Першої електронної газети.

Перший заступник начальника головного управління юстиції в Кіровоградській області Юрій Лимар розповів, що друга хвиля перевірки буде проводитись у форматі у форматі спібесіди. “З кожним окремо спілкуємось  і намагаємось поставити якомога більше питань, щоб перевірити чи кваліфіковані люди займають посади, перевіряємо знання законів та тестуємо на готовність впроваджувати реформи, – зазначив Юрій Лимар і додав, – Буває таке, що людина не тягне на посаду, яку займає, але замінити її немає ким (кваліфіковані спеціалісти не хочуть працювати в районах). В таких випадках проводимо тренінги, семінари, зустрічі, щоб “підтягнути” спеціальста до відповідного рівня”.

Перша хвиля перевірки знесла верхівку Мінюсту Кіровоградщини. Зараз більшість із цих посад займають виконуючі обов’язки – так перевіряються кадри на готовність зайняти вищі посади.

Другу хвилю перевірки розраховують завершити за два тижні, після чого Мінюст відзвітує перед громадськістю про результати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар