Мати загиблого олександрійця просить допомогти бойовому побратимові сина

Мешканка Олександрії Віра Козенко, мати загиблого в АТО Олександра Козенко, просить допомогти бойовому побратимові свого сина. Допомога необхідна Віктору Андрійчуку з Вишгорода Київської області, якому по лікоть відірвало руку. 

Про це пише видання “Моя Олександрія” з проханням до інших ЗМІ поширити цю інформацію
Звернення Віри КозенкоПрошу небайдужих людей приєднатися і допомогти Андрійчуку Віктору Олеговичу у зборі коштів на біопротезуванні.
Віктор – побратим мого сина, Олександра Козенко, який загинув на блокпосту, захищаючи село Чорнухине Луганської області. Хлопці разом в травні 2014 з Майдану пішли в добровольчий батальйон “Київська Русь”. З 12 на 13 травня 2015 Андрійчук в бою під Пісками отримав важкі поранення: втратив руку, роздроблені плече, стегно, тазова кістка.
Зараз, перебуваючи в Київському Центральному військовому госпіталі, Віктор переніс ряд операцій і отримує медикаментозне лікування. Вражає сила духу цього хлопчика і бажання жити (а йому всього 21 рік).При зустрічі не ми його, а він нас підбадьорював: “Головне, я живий. Мені б тільки встати. Я знаю, чим буду займатися”. А на обличчі мила усмішка, хоча весь лоб покритий потом.
Для мене мій Саньок продовжує жити в кожному зі своїх друзів. Тому доля Віктора мені вкрай важлива. Матеріальні блага сьогодні є, завтра їх можна втратити, а потім знову придбати. А як же цей молодий чоловік, який не вагаючись відгукнувся на заклик Майдану і пішов добровольцем? Війна скалічила тіло! А байдужість людей, за свободу яких він не пошкодував себе, може вкрай скалічити душу.
Картковий рахунок в Приватбанку Андрійчук Віктора Олеговича: 5211 5374 4862 6916
Віра Козенко тел: 095 586 13
Поширити:

Залишити коментар:

коментар