Кіровоградцям показали геральдику області (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 18 червня, у  Кіровоградському художньо-меморіальному музеї ім. О. Осмьоркіна презентували тематичну виставку “Геральдика Кіровоградщини”, яку приурочили до Дня Конституції України.

Кіровоградське відділення Українського Геральдичного товариства під керівництвом заслуженого архітектора України, почесного громадянина Кіровограда Віталія Кривенка роками створювали систему гербів та прапорів населених пунктів області.

Діяльність кіровоградських геральдистів, серед який переважно історики, архівісти, працівники музеїв, художники, архітектори, сприяє відродженню та розвитку української геральдичної науки, створенню в Україні єдиної емблематичної системи.

Виставка складається з робіт лауреатів обласної премії в галузі архітектури, геральдики та вексикології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка в номінації “геральдика та вексикологія”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар