Ремонти й руїни кіровоградських дворів (ФОТО)

У рамках програми розвитку житлово-комунального господарства в поточному році на капітальний ремонт внутрішньодворових територій кіровоградських багатоповерхівок місцева влада виділила 6,2 млн грн.

Заступник начальника головного управління ЖКГ Кіровоградської міськради Юлія Кучман говорить, що на сьогоднішній день вже відремонтовано 8 тис. кв. м прибудинкових територій і на це витрачено більше 3 млн грн. Ремонтом займається ТОВ «ПФ», власником якого є Марат Мхитарян.

«Ми міняємо асфальтове покриття, бордюри, люки», – наголосила Юлія Олександрівна.

І справді, жителі будинків, що знаходяться на вулицях Перемоги та Жовтневої Революції, задоволені проробленою роботою. Марина Микитівна, одна з корінних жительок району, говорить, що ремонту їхні дороги і тротуари не бачили вже 30 років. Тому всі жильці району ремонтом дуже задоволені, незважаючи на випуклі люки, поодинокі ямки і нерівні краї асфальту.

Жильці будинків, що знаходяться на Миколаївці і куди лише нещодавно заїхали ремонтники, теж раді, що в управлінні ЖКГ їх нарешті почули.

«Я 3 роки намагалася «вибити» у влади ремонт для наших дворів. Писала звернення і на Саінсуса, і на Марковського, і на нашого місцевого депутата. І от тільки зараз нас почули! – розповідає з гордістю в голосі Віра Григорівна.

І поки підготовка до ремонту двору іде повним ходом і вирішується одна проблема, жителі будинку по вулиці Миру,8 скаржаться на інші негаразди.

«У нас під’їзд розсипається, – говорить Наталя Володимирівна. – Сходи потріскались, дах ледь не провалюється. Ми неодноразово викликали працівників ЖЕКу, але марно. Поляпали щось на ганку і поїхали. Сьогодні оно сама підмазувала трохи. Ми ж наче й квартплату щомісячно платимо – коли нам вже нормально відремонтують будинок?»

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар