Наукова бібліотека запрошує на французьке кіно і семінар для активних громадян

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Літня кампанія відпочинку дітей „Бібліотека – острів фантазії і творчості” триває. Бібліотека пропонує учням, батькам, вчителям взяти участь у заходах, які проводять відділи обслуговування бібліотеки: майстер-класи, ігри, вікторини, голосні читання, бесіди про книги й про читання, комп’ютерні ігри, мультфільми, веб-екскурсії та ін. 

Запрошуємо 17-19 червня усіх активних громадян міста Кіровограда до участі в семінарі «Активні громадяни». Програма впроваджується Британською радою в співпраці з організаціями громадянського суспільства в різних куточках світу. В Кіровограді семінар буде проводити Федоренко Оксана, бібліотекар відділу мистецтв бібліотеки Д.Чижевського, яка пройшла навчання у Києві за програмою від Британської ради.

Запрошуємо активістів м. Кіровограда, що працюють у різних сферах та бажають покращити життя своєї громади. Результатом нашої праці стануть проекти, кращі з яких будуть профінансовані Британською радою. Кількість учасників обмежена, тож якщо ви маєте бажання взяти участь в програмі – телефонуйте 066 122 70 98 (Світлана Вікторівна). Присутність на всіх етапах семінару – обов’язкова!

17 червня о 15.00 кіноклуб «Екран» запрошує на перегляд фільму «Таємниця Антуана Ватто/ Ce que mes yeux ont vu», режисера – Лорен де Бартіля.

Люсі, студентка факультету історії мистецтв, намагається проникнути в таємницю жінки, яка зображена в картинах Ватто, але завжди повернена до глядача спиною. Заворожена таємницею, що огортає картини Ватто, вона починає вивчати життя художника, який помер від туберкульозу у віці 37 років у 1721 році… Приходьте до нас і дізнайтеся більше!

Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00, у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Нагадуємо, що Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме щосуботи з 14:00 до 18:00 протягом червня, липня, серпня, вересня 2015 року. Всі послуги надаються безкоштовно. Бажаєш бути обізнаним, успішним, і в той же час активно й цікаво проводити дозвілля, – приєднуйся!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар