Завтра у Кіровограді відкриють Український Центр Томотерапії

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Український Центр Томотерапії» (УЦТ) – проект державно-приватного партнерства в онкологічній галузі, що вперше реалізований на території України. На прикладі УЦТ можна побачити реально працюючу Європейську модель розвитку медицини, в якій поєднуються інтереси держави та інвестора.

Центр знаходиться на території Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру. В УЦТ встановлено першу в Україні систему дистанційної променевої терапії TomoTherapy HD, що, в поєднанні з класичним лінійним прискорювачем Elekta Synergy та потужним діагностичним комплексом, дає можливість виявляти та лікувати пухлини різноманітної складності, форми та локалізації на різних стадіях розвитку з мінімальним негативним впливом на організм пацієнта.

Читайте такожВізит Президента України в Кіровоград відміняється?

У відкритті візьмуть участь Міністр охорони здоров`я України, народні депутати України, представники Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, представники МОЗ України, представники місцевих Рад, керівництво Кіровоградської та інших областей, провідні медики країни, керівники найкращих медичних закладів, представники соціально-орієнтованого бізнесу, благодійних організацій, журналісти та іноземні гості.

Захід відбудеться 17 червня 2015 року о 13 годині за адресою: м. Кіровоград, вул. Ялтинська, 1.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар