Сьогодні КДПУ обирав нового ректора (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 16 червня, одна із аудиторій корпусу №5 КДПУ ім. В. Винниченка перетворилася на виборчу дільницю – університет обирав нового ректора.

Виборцями є делеговані представники за квотою від кожного факультету (від числа всіх студентів: і денної форми і заочної, аспірантів та докторантів). За делегатів, рекомендованих студентською радою, студенти голосували наприкінці травня.

Цього року на посаду ректора претендує двоє кандидатів: Олег Семенюк (зараз обіймає посаду ректора) та Леонід Бабенко (викладач університету).

Напередодні кандидати оприлюднили на сайті університету свої передвиборчі програми.

Семенюк Олег Анатолійович (доктор філологічних наук, професор) обіймав посаду ректора останніх 5 років і тепер балатується на другий термін.

Свою передсиборчу програму кандидат почав так: “Подаючи свою кандидатуру на другий термін, вважаю за необхідне не лише окреслити своє бачення розвитку нашого педагогічного університету, але й коротко прозвітувати про виконання своєї минулої програми”.

Бабенко  Леонід  Вікторович (заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук, професор) подає свою кандидатуру на посаду ректора з обіцянками зберегти набутий авторитет та впровадити інноваційних наукових, навчально-методичних розробок.

Заслужений працівник освіти зазначив: “Кіровоградський державний педагогічний університет – навчальний заклад, який має широке визнання в різних регіонах України, глибокі педагогічні, наукові, просвітницькі досягнення й традиції. Збереження усіх позитивних надбань трудового колективу університету та їх примноження є важливою передумовою подальшого успіху й процвітання одного з кращих педагогічних вищих навчальних закладів. Водночас, сьогодення вимагає динамічного оновлення усіх напрямків роботи, ураховуючи тенденції і зміни, які відбуваються у країні, в українській і світовій освіті”.

Ім’я нового ректора КДПУ ім. В. Винниченка стане відомим завтра.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар