Фальшиві податківці дурять кіровоградців

Зловмисники представляються співробітниками податкової і вимагають гроші.

Відділ власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що до відділу надійшла інформація від суб’єктів господарювання міста про те, що в червні 2015 року невідомі особи, які представлялися від імені начальника Кіровоградської ОДПІ, пропонували зателефонувати на вказані ними номера телефонів „начальнику ОДПІ” та вимагали перерахувати на банківські рахунки, відкриті у Приватбанку, значну суму коштів в обмін на надання їм в подальшому певних преференцій у бізнесі, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Податківці звертають увагу платників податків, що посадові особи територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області  не мають жодного відношення до шахрайських дій, які вчиняються невідомими особами з метою заволодіння чужим майном (коштами) шляхом обману чи зловживання довірою.

Відділ власної безпеки ГУ ДФС в області звертається до платників податків з проханням бути пильними і зваженими та не піддаватись на провокації. А у разі надходження такого роду дзвінків від імені керівництва ДПІ у м. Кіровограді з метою збору коштів на будь-які цілі чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про це за номером (0522)-39-69-42 – «телефону довіри» відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар