Із пекельною спекою кіровоградці борються на водних битвах (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградські водні баталії повинні були відбутись на центральні площі міста, проти за багаточисельними скаргами в соціальних мережах місце зустрічі було перенесено у парк Пушкіна.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, у парку зібрались кілька сотень кіровоградців. В основному водна битва була розвагою для школярів. За зброю на болотній баталії йшло все, що сроможне випускати воду: звичайні пластикові пляшки, великі бутлі, водні пістолети. Особливо винахідливі бійці обрали собі маски. Чи то щоб принаймні обличчя сухим лишити, чи то від ворожого війська приховатись. Жоден варіант не був можливим, адже битва була запеклою.

Огранізатор шоу, представник організації “Ямайка”, Роман обрав міжгалактичну маску. Мовляв, давно припадає пилом у шафі, а це привід і маску помити. “Людей зібралось достатньо, – каже Роман, – але наступного разу очікуємо більше води. Адже це не остання водна битва”.

Водяний воїн Микита, учень 9 класу, прийшов на битву з однокласниками: “У іншій команді хлопці з паралельно класу, а в цій – мої однокласники. Дуже класна ця битва. Наче в річці покупались і їхати  нікуди не треба”, – говорить дев’ятикласник.

Кількагодинна водна битва завершилась елегантним маршем мокрих школярів вулицями Кіровограда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар