На Кіровоградщині викрито кримінальний “лісапетний батальйон”

© pixabay.com

31-річний житель Гайворона цинічно і масово викрадав у районному центрі велосипеди. Доведено причетність зловмисника до 9 крадіжок. Загальна сума завданих потерпілим збитків згідно з висновком експертизи становить 19,4 тисяч гривень.

Упродовж кількох місяців до Гайворонського райвідділу міліції зверталися місцеві жителі з повідомленнями про крадіжки. Як правило, громадяни залишали велосипеди біля приміщень місцевих установ чи закладів, а коли поверталися, виявляли зникнення транспортного засобу, повідомляє  Гайворонське РВ УМВС України в Кіровоградській області.

– Аналогічні заяви надійшли від дев’яти мешканців Гайворона. Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжок причетний 31-річний місцевий житель, – повідомив начальник Гайворонського РВ УМВС в області Сергій Сірак.

У даний час велосипеди вилучено та повернуто власникам.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар