У Греції вшанують пам’ять полеглих у зоні АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Греції презентують мистецький проект «Батько героя», що вшановує пам’ять про полеглих в зоні проведення АТО українських бійців та висловлює глибоку шану їхнім рідним.Про це інформує VIDIА з посиланням на повідомлення українського посольства в Греції.

«У проекті представлено відео, фотографії та матеріали з приватних архівів  родин героїв, які загинули у зоні проведення Антитерорстичної операції на сході України. Молоді українські фотомайстри – автори 25 чорно-білих світлин, що представлені в рамках проекту, спробували  донести до широкої аудиторії  глибокі  емоції, переживання від втрати перерваного родинного коду, що викликані смертю сина чи онука», – йдеться у повідомленні.

Організувала проект Львівська національна галерея мистецтв ім. Б.Г. Бозницького.

Також у межах презентації відбудеться виставка дитячих малюнків учасників Міжнародної акції «Діти світу – за мир», під час якої дітки з 15 країн світу обмінювалися своїми малюнками.

Презентація проекту розпочнеться 17 червня о 19:30 за місцевим часом у  Культурно-інформаційному центрі українського посольства за адресою вул. Стефану Дельта, 2, Філотеї.

Нагадаємо, у Женеві в галереї Artvera’s з 11 червня до 12 вересня відбуватиметься благодійний проект Just Art, в якому візьмуть участь українські митці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар