Колишній голова міськвиконкому отримає 4 мільйони за ремонт дитячої лікарні

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 2 червня уклало угоди на ремонт лікарень на суму 8,89 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 4,38 млн грн. піде на реконструкцію 1-2 поверхів корпусу №1 Кіровоградської обласної дитячої лікарні по вул.Преображенській,79/35. Підрядником обрано ТДВ «Інтерресурси», повідомляє видання “Наші гроші”.

Передбачається реконструкція інфекційного відділення для розміщення поліклінічного відділення та травмпункту та реконструкція частини другого поверху головного корпусу, де розміщується кардіоревматологічне відділення. У вартість договору включено придбання обладнання, меблів та інвентарю.

Пропозиція ТДВ «Інтерресурси» не була найдешевшою. ПП «Ескалібур-3000» пропонувало за роботи 4,35 млн грн. Водночас відомо, що крім вартості оцінка пропозиції також включала умови оплати і строк виконання.

ТДВ «Інтерресурси» належить колишньому голові міськвиконкому Кіровограду (1986-1989 р.р.) Миколі Москаленко і його сину Кирилу.

Решта 4,51 млн грн. піде на реконструкцію корпусів №1,№3,№5 Кіровоградської обласної лікарні по просп. Університетському,2/5. Йдеться про опоряджувальні роботи, перепланування приміщень санвузлів та службово-господарських приміщень, влаштування підлог, заміну віконних та дверних блоків, тощо.

Роботи виконуватиме ТОВ «Будмаш-Центр», яке заснували Олександр Тарасов і Людмила Шубіна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар