Професор віддасть річну зарплату на очищення Інгулу, якщо Кіровоград стане Інгульськом

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Віктор Брехуненко – доктор історичних наук, професор, завідувач відділом актової археографії Інституту української археографії та джерелознавства імені М. С. Грушевського НАН України – заявив, що віддасть на очищення Інгулу річну професорську зарплату, якщо місто перейменують в Інгульськ.

Про це він повідомив під час засідання круглого столу після Всеукраїнської конференції «Перейменувальні процеси в топоніміці як ціннісний вибір українського суспільства», повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

В середньому український професор отримує зарплятню в 10 тис грн в місяць. Таким чином, за рік він може заробити від 120 тис грн.

Нагадаємо, сьогодні у Кіровоградській міській раді відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Перейменувальні процеси в топоніміці як ціннісний вибір українського суспільства», в якій взяли участь представники міської та обласної влади, депутати різних рівнів, представники громадськості та провідні науковці з Кіровограда, Києва, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Тернополя та інших міст України.

Читайте також: У Кіровограді підготували звернення до Верховної Ради проти відновлення російських імперських назв в Україні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар