Розкрито корупційні схеми начальника обласного МРЕВ

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Скільки сьогодні беруть за водійські права без здачі іспиту в Кіровоградському МРЕВ? І в чию кишеню йде навар? З’ясовувала Олена Бринза з Інтера.

Двоповерховий особняк за високим парканом. Тут своє родове гніздо облаштовує Анатолій Колодєєв – начальник Кіровоградського обласного сектора реєстраційно-екзаменаційної роботи. Скорочено – СРЕР. Тепер так називається МРЕВ.

Колишні співробітники ДАІ, стверджують: офіційна зарплата начальника – всього близько чотирьох тисяч гривень. Але це так, дурниця, дані для декларації про доходи. Зате можна підзаробити на учнях-водіях.

Зараз начальник обласного СРЕР Анатолій Колодєєв у відпустці. На офіційному сайті УМВС його декларація відсутня. Про шикарну дачу і п’ять автомобілів його керівництво запевняє, що не знає. І сам Колодєєв у них на хорошому рахунку.

Документи, що розкривають корупційну схему в СРЕР з конкретними іменами і сумами, а також інформацію про те, хто кришує прибуткове місце, екс-співробітники ДАІ ще два місяці тому офіційно передали керівництву обласного Управління внутрішніх справ і в прокуратуру.

Там проводять службову перевірку і навіть відкрили кримінальне провадження за фактом викладених доказів. Але досі жоден з фігурантів корупційної схеми не відсторонений від посади.

Деталі справи дивіться в сюжеті телеканалу Інтер.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар