Кіровоградець допоміг правоохоронцям затримати грабіжника

На одній з вулиць обласного центру зловмисник заволодів ювелірними прикрасами місцевої жительки. Знайомий жінки завадив грабіжнику втекти.

Повідомлення про пограбування надійшло до Кіровоградського міського відділу міліції від 31-річної жительки обласного центру.

Жінка йшла у справах, аж раптом до неї підбіг невідомий чоловік й зірвав із шиї золотий ланцюжок з кулоном.

Кіровоградка почала кликати на допомогу. Знайомий жінки, який саме проходив неподалік, не розгубився й одразу кинувся наздоганяти зловмисника, аби він не втік. У цей час потерпіла викликала правоохоронців.

Працівники міліції негайно прибули на місце пригоди й затримали злодія. Ним виявився 28-річний раніше судимий житель Кіровоградського району.

– Як з’ясувалося, затриманий причетний ще до кількох пограбувань на території обласного центру, – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Валентин Хоменко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, повідомляє Кіровоградське МВ УМВС України в Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар